Traineeship Test Engineer

Het traineeship Test Engineer is een bootcamp van 5 weken waarin de deelnemer met live online lessen en zelfstudie zich samen met de andere deelnemers voorbereidt op het werk als test engineer: een software tester die middels een keur aan tools en technieken testen voorbereidt en uitvoert. In het traineeship komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • ISTQB Foundation live online college ter voorbereiding van het ISTQB Certified Tester Foundation Level 2018 certificaat
  • Programmeren in Python live online college en workshop
  • Webtesten met Python, Cucumber/Behave, Selenium Webdriver
  • Tools voor testen: workshop met JMeter, Postman, Jira, GitLab, GitHub en Robot Framework
  • Examen ISTQB Foundation 2018 voorbereiden
  • Praktische casus die alle aspecten van het werken in een Scrum team als test engineer op z’n plek laten vallen

Instructor

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

Evert is senior softwareontwikkelaar en systeemarchitect, ervaren in het realiseren van grote informatiesystemen met zowel front- als backendspecialisaties. Hij geeft cursussen op het gebied van programmeren, virtualisatie, devops en tooling.
Admin bar avatar
Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als product owner, technisch consultant en hybride docent.
Admin bar avatar
Ralph is een gespecialiseerde software tester met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is betrokken geweest bij grote en spraakmakende ontwikkelprojecten en heeft als docent software testen altijd een praktijkverhaal paraat.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Geef een reactie