Over ons

Online Docenten is het eLearning platform van Testconsultancy Groep, het Groningse adviesbedrijf in software testen en andere innovatieve technische ontwikkelingen. Testconsultancy Groep verzorgt sinds 1998 workshops, trainingen en traineeships voor bedrijven en organisaties.

Het grootste verschil met 25 jaar lesgeven aan teams en bedrijven in de afgelopen jaren is de ommeslag naar de behoefte aan online cursussen waarmee we vanaf begin 2020 werden geconfronteerd. Met Online Docenten ontwikkelen we live verzorgde, geheel online gegeven cursussen met hybride docenten. Deze cursussen hebben tot doel om kwalitatief te kunnen concurreren met fysiek live verzorgde trainingen. Hiertoe maken we gebruik van onze ervaring op het gebied van het ontwikkelen van workshops en trainingen en combineren dit met de extra mogelijkheden die online lesgeven biedt. Het resultaat zijn live online cursussen waarbij de deelnemer niet alleen live presentaties meemaakt, maar ook met zelfstudieopdrachten en groepsinteractie de lesstof eigen maakt.

We denken dat we met Online Docenten een nieuwe manier van lesgeven bieden die ook als en wanneer de lessen fysiek gegeven kunnen worden helpen om de onderwerpen beter en gemakkelijker over te brengen. We zien het ontwikkelen van live online cursussen als een gezonde investering in lesgeven voor nu en in de toekomst.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.