Traineeship Software Tester

De rol van software tester is de afgelopen jaren verschoven van onafhankelijke kwaliteitsmedewerker die aan het einde van een softwareontwikkelingsproject een oordeel velt over de gemaakte applicatie, naar teamlid van een multidisciplinair team waar het testen van software een gedeelde verantwoordelijkheid vormt. Een moderne software tester heeft een verscheidenheid aan praktisch toepasbare testkennis, die van pas komt om snel en bedreven fouten in software op te sporen, zowel handmatig als aan de hand van geautomatiseerde testscenario’s.

Deelnemer heeft goede sociale en analytische vaardigheden, affiniteit met het gebruik van apps en webtoepassingen, redt zich prima met Windows, macOS of Linux en heeft ambitie om in een team te werken. Een kenmerkende studieachtergrond die kan helpen in een toekomstig werkveld is een pré.

Het resultaat van dit 8-weekse traineeship is een junior Software Tester.

Instructor

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Geef een reactie