Traineeship DevOps Engineer

Het concept ‘DevOps’ is geboren om verandering te kunnen brengen in omstandigheden waarbij grote, complexe trajecten slechts moeizaam veranderingen kunnen doorvoeren en waarbij verstoringen door handmatig uitrollen eerder regel dan uitzondering zijn. DevOps Engineers zijn verregaand ‘T-shaped’, hebben kennis en ervaring op het gebied van development, test en operations: programmeren van scripts en applicaties, verschillende testsoorten en -vormen, gebruik van beheertools, werken met besturingssystemen en netwerken.

Deelnemer heeft aantoonbare ervaring (studie, hobby, eerdere werkomgeving) met ontwikkelen van software en affiniteit met het inrichten en beheren van computersystemen en het testen van software op functioneel niveau.

Het resultaat van dit 7-weekse traineeship is een junior DevOps Engineer.

Instructor

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

Evert is senior softwareontwikkelaar en systeemarchitect, ervaren in het realiseren van grote informatiesystemen met zowel front- als backendspecialisaties. Hij geeft cursussen op het gebied van programmeren, virtualisatie, devops en tooling.
Admin bar avatar
Henny is Java ontwikkelaar en heeft een achtergrond in rechten en software ontwerp. Haar lessen sprankelen van de praktische toepassingsvoorbeelden en interactie met de groep.
Obbert Nieuwenhuis is docent Lean, software testen en soft skills. Hij is docent en testmanager en geeft ondermeer de curssussen Werken met Scrum, TMap Test Engineer, Software Testen, Praktische Testoefeningen en alle ISTQB Foundation Level curricula.
Admin bar avatar
Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als product owner, technisch consultant en hybride docent.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Één gedachte over “Traineeship DevOps Engineer”

  1. Bedankt voor een goed georganiseerd traineeship. TIjdens dit traineeship heb ik alles geleerd wat ik nodig heb voor het begin van mijn DevOps carièrre. Docenten en organisatie heel erg bedankt voor de fijne en leerzame weken.

Geef een reactie