Traineeship Cloud Developer

Een ‘Cloud Developer’ is een softwareontwikkelaar die kundig en vaardig programmeert in Python en concepten als web development en dataprocessing kan samenbrengen in zijn of haar programma’s. In dit traineeship doet de deelnemer kennis en ervaring op met software ontwikkeling, agile werken in Scrum- en Kanbanteams, de open source gedachte en verschillende open source development- en dataprocessingtools. Er wordt veel in Python geprogrammeerd en het traineeship bevat niet alleen een introductiecursus programmeren in Python, maar zorgt er ook voor dat de deelnemer op een gedegen manier leert om software te ontwikkelen.

Het resultaat van dit traineeship is een junior ‘Cloud Developer’ die gemotiveerd is om binnen een team van ervaren softwareontwikkelaars aan de slag te gaan met het ontwikkelen van software in Python ten behoeve van de visualisatie van databronnen en transformeren van gegevens.

Instructor

Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als product owner, technisch consultant en hybride docent.

Evert is senior softwareontwikkelaar en systeemarchitect, ervaren in het realiseren van grote informatiesystemen met zowel front- als backendspecialisaties. Hij geeft cursussen op het gebied van programmeren, virtualisatie, devops en tooling.
Obbert Nieuwenhuis is docent Lean, software testen en soft skills. Hij is docent en testmanager en geeft ondermeer de curssussen Werken met Scrum, TMap Test Engineer, Software Testen, Praktische Testoefeningen en alle ISTQB Foundation Level curricula.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Geef een reactie