Traineeship Automation Engineer bootcamp

Een automation engineer is een professional die zowel op het gebied van software testen als op het gebied van digitale technieken kan helpen om producten en diensten te controleren, verbeteren en ontwikkelen. De kennis op het gebied van testen van software en systemen loopt van embedded software tot webapplicaties en van unittesten tot acceptatietesten. Op het gebied van digitale technieken kan een automation engineer participeren in zowel sensortechnieken en procesautomatisering, als API ontwikkeling en servertoepassingen.

Het traineeship Automation Engineer bootcamp bestaat uit theorie en het behalen van certificaten, het praktijkgericht leren werken met technieken en tools en het uitvoeren van een realistisch project met de mededeelnemers. Alle opleidingsdagen worden verzorgd door uiterst gemotiveerde ervaren hybride docenten die in het vakgebied werkzaam zijn en hun kennis en ervaring actief met de deelnemers delen.

Deelnemers hebben een HBO+ denk- en werkniveau en hebben een vooropleiding met of zonder IT componenten. De deelnemers hebben een gezonde mix tussen leergierigheid, sociale vaardigheden, technische interesses en standvastigheid.

Het resultaat van dit 5-weekse traineeship is een junior Automation Engineer.

Instructor

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

Evert is senior softwareontwikkelaar en systeemarchitect, ervaren in het realiseren van grote informatiesystemen met zowel front- als backendspecialisaties. Hij geeft cursussen op het gebied van programmeren, virtualisatie, devops en tooling.
Admin bar avatar
Henny is Java ontwikkelaar en heeft een achtergrond in rechten en software ontwerp. Haar lessen sprankelen van de praktische toepassingsvoorbeelden en interactie met de groep.
Obbert Nieuwenhuis is docent Lean, software testen en soft skills. Hij is docent en testmanager en geeft ondermeer de curssussen Werken met Scrum, TMap Test Engineer, Software Testen, Praktische Testoefeningen en alle ISTQB Foundation Level curricula.
Admin bar avatar
Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als product owner, technisch consultant en hybride docent.
Admin bar avatar
Ralph is een gespecialiseerde software tester met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is betrokken geweest bij grote en spraakmakende ontwikkelprojecten en heeft als docent software testen altijd een praktijkverhaal paraat.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Geef een reactie