Traineeship Agile Tester bootcamp

Een agile software tester is een testspecialist die van alle (test) markten thuis is: testen ontwerpen, teststrategieën opstellen, API- en UI testen automatiseren en testen als onderdeel van een CI/CD-straat mee helpen ontwikkelen. De kennis op het gebied van testen van software en systemen loopt van embedded software tot webapplicaties en van unittesten tot acceptatietesten. Een agile software tester kan even gemakkelijk werken aan de hand van een testplan als user story en vormt een kwaliteitsruggegraad in agile teams.

Het traineeship Agile Software Tester bootcamp bestaat uit theorie en het behalen van certificaten, het praktijkgericht leren werken met technieken en tools en het uitvoeren van een realistisch project met de mededeelnemers. Alle opleidingsdagen worden verzorgd door uiterst gemotiveerde ervaren hybride docenten die in het vakgebied werkzaam zijn en hun kennis en ervaring actief met de deelnemers delen.

Deelnemers hebben een HBO+ denk- en werkniveau en hebben een vooropleiding met of zonder IT componenten. De deelnemers hebben een gezonde mix tussen leergierigheid, sociale vaardigheden, technische interesses en standvastigheid.

Het resultaat van dit 5-weekse traineeship is een junior Agile Tester.

Instructor

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

Admin bar avatar
Marc is sinds 1990 actief in de informatietechnologie en heeft meer dan 20 jaar ervaring als kwaliteits- en testspecialist. Hij heeft in zijn carrière al diverse rollen vervuld, waaronder functioneel ontwerper, projectmanager, agile testanalist, exploratory tester en kwaliteitsadviseur. Hij is momenteel werkzaam als projectleider 5G en als hybride docent voor trainingen via Testconsultancy Groep en Online Docenten.
Obbert Nieuwenhuis is docent Lean, software testen en soft skills. Hij is docent en testmanager en geeft ondermeer de curssussen Werken met Scrum, TMap Test Engineer, Software Testen, Praktische Testoefeningen en alle ISTQB Foundation Level curricula.
Admin bar avatar
Rudi Niemeijer is docent software testen, DevOps, internet of things en diverse technische en innovatieve onderwerpen. Hij heeft achtergronden in de elektronica en informatica en is in het dagelijks leven werkzaam als product owner, technisch consultant en hybride docent.
Admin bar avatar
Ralph is een gespecialiseerde software tester met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is betrokken geweest bij grote en spraakmakende ontwikkelprojecten en heeft als docent software testen altijd een praktijkverhaal paraat.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Dit is een gesloten traineeship waarvoor u zich niet kunt opgeven.

Geef een reactie