Snelstartgids Atom Lite en dingdata.nl (zelfstudie)

Met de M5Stack Atom Lite microcontroller en een hiermee gekoppelde sensor kan binnen minuten een werkende sensortoepassing worden gemaakt, door de data van de microcontroller naar de dingdata.nl te sturen. In deze snelstartgids worden de stappen uiteengezet die nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Er wordt in de cursus gebruik gemaakt van de volgende materialen en diensten:

Het programmeren van de Atom Lite gebeurt in de visuele omgeving UIFlow, waarmee MicroPython programma’s worden gemaakt. De gebruikte onderdelen worden toegelicht en er wordt aandacht besteed aan het gebruik van vaste waarden, variabelen, herhalingen, reageren op gebeurtenissen en het versturen van gegevens met HTTP. De snelstartgids is door iedereen te volgen, met of zonder technische achtergrond.

 

Instructor

Testconsultancy Groep is sinds 1998 het oudste zelfstandige adviesbureau met 'Software Testen' en 'Trainingen' in het vaandel. Testconsultancy Groep bestaat uit hybride docenten uit Groningen en omstreken. Hybride docenten werken in de praktijk aan het vakgebied wat zij doceren. Dat maakt trainingen zoveel leuker en interessanter: docenten met praktijkverhalen over spannende onderwerpen.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie