Cursussen boeken voor groepen

Cursussen op het live online eLearning platform Online Docenten van Testconsultancy Groep zijn bedoeld voor bedrijven, opleidingsinstituten en het onderwijs. U kunt een maatwerk agenda en doorlooptijd voor uw groep van deelnemers afspreken, zodat de cursus voltijd, of juist een paar uur per dag wordt gegeven. Ook kunt u curssussen combineren tot een verkort opleidingstraject of zelfs een meerweeks traineeship.

Omdat een cursus wordt gegeven door een hybride docent die in het vakgebied van het onderwerp werkzaam is, worden onze cursussen op afspraak verzorgd. Op deze manier past een cursus altijd in uw agenda en wordt de juiste docent beschikbaar gemaakt.

Alle cursussen worden verzorgd door Testconsultancy Groep, het oudste zelfstandige Nederlandse adviesbureau gespecialiseerd in Software Testen en innovatieve IT technieken.

De kosten van een cursus zijn gebaseerd op de lengte van de cursus en gebruikte materialen per deelnemer. Er gelden vaste dagdeel- en dagtarieven. Neemt u contact met op met Testconsultancy Groep via email (info@testconsultancy.nl) of telefonisch (Marc Cremers, 06-22 788 789) om de mogelijkheden voor uw groep te bepalen.