Programmeren in Python

De programmeertaal Python is in 1991 ontwikkeld door Nederlander Guido van Rossum, gebaseerd op zijn bijdrage aan de programmeertaal ABC van Lambert Meertens. Python heeft zijn naam te danken aan de populaire televisieserie Monty Python’s Flying Circus.

Python kan gebruikt worden als scripttaal om taken in het besturingssysteem uit te voeren, als ondersteuningstaal bij data-analyse en wiskundige toepassingen en als basis voor het ontwikkelen van webapplicaties. In die laatste hoedanigheid is Python te vinden in veel bekende toepassingen als Google Search, YouTube en Spotify. Tegenwoordig is Python één van de meest populaire programmeertalen ter wereld.

Al onze cursussen, masterclasses en traineeships worden verzorgd door hybride docenten die praktijkverhalen combineren met didactische vaardigheden en de mogelijkheden die ons online platform op het gebied van studie, begeleiding en toetsing biedt. U kunt iedere cursus op maat laten verzorgen en naar wens een combinatie van cursussen kiezen. Masterclasses worden in een dagdeel verzorgd en kunnen deel uitmaken van een cursus. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
No course found!
Don`t copy text!